Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekilmek

Rüyada fotoğraf çekilmek

Rüyada fotoğraf çekilmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek ele geçen parada artış olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet eder.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments