Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafı çekilmek

Rüyada fotoğrafı çekilmek

Rüyada fotoğrafı çekilmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek gelirinin de garanti altında olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ünleneceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf çekilmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hem dua alacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek bazı adımlar atacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Rüyada habersiz fotoğraf çekilmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekilmek istemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek fırsatların istenmeden harcanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments