Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aşama kaydedeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin fotoğrafını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada fotoğrafı çekilmek rahat bir hayatı olacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, giden birinin geri döneceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek kazancının günbegün artacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments