Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer görmek

Rüyada akciğer görmek

Rüyada akciğer görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı haberler getireceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akciğer gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada akciğer kusmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, başarıların çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akciğer kanser olmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments