Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer ameliyatı olmak

Rüyada akciğer ameliyatı olmak

Rüyada akciğer ameliyatı olmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, dinden çıkacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olduğunu görmek kendi işini açacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek seyahatlere katılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada akciğer kanser olmak maddi olarak güç kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işarettir.

Rüyada akciğer kanseri olmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, her istediğini alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akciğer görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments