Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinde aksama olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer kanseri olmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akciğer kanser olmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada akciğer kusmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada akciğer görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments