Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek kısmetin açılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akciğer kanser olmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek yaşamına bakacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kanseri olmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kusmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, güzel günlerin geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akciğer görmek yolunda gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments