Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek ticarette zarar edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada akciğer kanser olmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Rüyada akciğer kanseri olmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, markasını duyuracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek büyük paralar kazanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayat boyu çok sevileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada akciğer görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments