Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer kusmak

Rüyada akciğer kusmak

Rüyada akciğer kusmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, istediği noktalara geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, geniş bir ev satın alacağına, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada akciğer kusmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada akciğer kusmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, anne baba duasının alınacağına işaret eder.

Rüyada akciğer görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akciğer kanseri olmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada akciğer kanser olmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments