Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akciğer kanser olmak

Rüyada akciğer kanser olmak

Rüyada akciğer kanser olmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, adını aklamayı başaracağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akciğer kanser olmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada akciğer kanseri olmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, öz güven kazanacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek hayatını ailesine adayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin akciğer kanseri olduğunu görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada akciğer kanser olmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada akciğer ameliyatı olmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına inanılır.

Rüyada akciğer kusmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akciğer hastalığı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments