Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin seni öpmek

Rüyada bir erkeğin seni öpmek

Rüyada bir erkeğin seni öpmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni öpmek içini açmaya karar vereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada biri seni öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek maddi anlamda rahatlamaya, evlerindeki huzurun artacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek para ve zaman ayıracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına tabir olunur.

Rüyada seni seven bir erkek görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments