Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seven bir erkek görmek

Rüyada seni seven bir erkek görmek

Rüyada seni seven bir erkek görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada seni seven bir erkek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada seni seven bir erkek görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada seni seven erkeği görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet eder.

Rüyada seni seveni görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek üçüncü gözünün açılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada seni seven çocuğu görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek işinde dar boğaza gireceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Habibe

Ruyamda eski olsaydık eski arkadaşlarımla sonra öğretmenlerimiz bizi dağlık alana getirdi herkes tırmanmaya başladı bende amcamın kızıyla çıkmaya çalışıyordum o cıktı ama ben çıkmadım elinden tut dedim ama tutmadı o gitti bende çıkamadım öğretmenim geldi hocam ben çıkamıyorum dedi üzüldüm sonra öğretmenimin beni eve bırakmasını istedim o da tamam dedi arabasıyla beni götürüyordu bir arkadaşımda gelmişti beni seven inerken öyle aşık aşık baktı sonra hoca beni eve getirdi

Habibe

Teşekkürker hocam