Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek işlerdeki karın artacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek idealist davranacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Rüyada seni seven erkeği görmek boş kuruntularla uğraşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments