Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının seni aldattığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının seni öptüğünü görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının seni kurtardığını görmek para sahibi olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek işinin yoluna gireceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments