Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri seni öpmek

Rüyada biri seni öpmek

Rüyada biri seni öpmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, korkularının yok olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri seni öpmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, mal ve para sahibi olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin seni öpmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kazançlı işlere girileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri seni öpmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, solan yüzünün güleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kötü yollara gireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin seni özlediğini görmek asla yüksünmeyeceğine, kazancının bereketleneceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, saygınlığını yitireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments