Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlığını da kaybedeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments