Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni öpmek

Rüyada birinin seni öpmek

Rüyada birinin seni öpmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, şerefli bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin seni öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada biri seni öpmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada birinin seni öpmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yeni kararlar alınacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni izlediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni üzüldüğünü görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments