Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek rahat şekilde geçineceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni sevdiğini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işlerdeki verimin artacağına yorulur.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek iş değişikliğine gidileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments