Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yalan söyleyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalları kesmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, belalardan korunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç sakal kesmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek hem eğleneceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments