Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sakalını kesmek

Rüyada eşinin sakalını kesmek

Rüyada eşinin sakalını kesmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek ferahlayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalettir.

Rüyada bıyık sakal kesmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının sakalını kesmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına alamet eder.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek bununla yüceleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını sakalını kesmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalını yarım kesmek çok hayırlı insan olunacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakal ve saç kesmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments