Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sakalını kesmek

Rüyada kocasının sakalını kesmek

Rüyada kocasının sakalını kesmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Rüyada kocasının sakalını kesmek esenliğe kavuşulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sakallı görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını sakal traş etmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayı sakallı görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulur.

Rüyada sakalını kesmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sakallarını kesmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments