Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla sakal kesmek

Rüyada makasla sakal kesmek

Rüyada makasla sakal kesmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, onun zamanını çalacağına, rahatın yerine geleceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Rüyada makasla sakal kesmek hastalıklarının biteceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine rivayet eder.

Rüyada eteği makasla kesmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada makasla saçını kesmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Rüyada saçını makasla kesmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla bıyık kesmek kazancın yarı yarıya artacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada makasla elbise kesmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments