Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalları kesmek

Rüyada sakalları kesmek

Rüyada sakalları kesmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalları kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Rüyada sakallarını kesmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sinirlerinin yıpranacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Rüyada sakalın yarısını kesmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada kadının sakalını kesmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kendisini korumaya alacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada sakalını kesmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi sakalını kesmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçını sakalını kesmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments