Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve sakal kesmek

Rüyada saç ve sakal kesmek

Rüyada saç ve sakal kesmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada saç ve sakal kesmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada saç sakal kesmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sakal ve saç kesmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bununla yüceleceğine işarettir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada jiletle sakal kesmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının sakalını kesmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sakalını kesmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments