Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç sakal kesmek

Rüyada saç sakal kesmek

Rüyada saç sakal kesmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, rızkın genişlemesine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada saçını sakalını kesmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal ve saç kesmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saç sakal kesmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sakalını kesmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, büyük mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalı yarım kesmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, dertlerin başlayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada sakalını yarım kesmek yaşamına renk geleceğine, iyilik görüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments