Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin sakalını kesmek

Rüyada erkeğin sakalını kesmek

Rüyada erkeğin sakalını kesmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, mülk sahibi olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, zorlukların artacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalıkların biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakal ve saç kesmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek edilen duaların karşılığını bulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sakalını kesmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sakalını kesmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments