Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin saçını taramak

Rüyada bir erkeğin saçını taramak

Rüyada bir erkeğin saçını taramak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin saçını taramak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalettir.

Rüyada elle saç taramak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saç taradığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada tarakla saç taramak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını taramak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments