Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç taradığını görmek

Rüyada uzun saç taradığını görmek

Rüyada uzun saç taradığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, esenleyeceğine, ne yapacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada uzun saç taradığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada uzun saç taradığını görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç taramak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada uzun saçı taramak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını taramak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla saç taramak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, içinin rahat edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını taramak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada hamamda saç taramak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, amaçlardan sapmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments