Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarakla saç taramak

Rüyada tarakla saç taramak

Rüyada tarakla saç taramak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tarakla saç taramak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada saçını tarakla taramak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak iş güç sahibi olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarakla saç taramak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kırık tarakla saç taramak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, malının da hiç olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada saçlı tarak görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarakta saç görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve tarak görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada taraktan saç temizlemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments