Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin saçını taramak

Rüyada kardeşinin saçını taramak

Rüyada kardeşinin saçını taramak rahat rahat yaşayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada kardeşinin saçını taramak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçlarını taramak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Rüyada kızının saçını taramak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını taramak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak ömrü boyunca mutlu olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırçayla saç taramak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin saçını taramak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah saç taramak insanlara yol göstereceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments