Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin organını görmek

Rüyada bir erkeğin organını görmek

Rüyada bir erkeğin organını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayatın kolaylaşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, insanların güvenini kazanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin organını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının erkeklik organını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı öpmek kendisi ile gururlanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına inanılır.

Rüyada erkek organlı kadın görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayanda erkek organı görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek organını kendinde görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments