Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Rüyada kadının erkek organı görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kadın organı görmek keder yaşayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, planlarının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kadında erkek organ görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Rüyada erkekte kadın organı görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ona mutluluk getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments