Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak

Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak

Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Rüyada gözlerine bakmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalettir.

Rüyada gözlere bakmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşam refahının düşeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine yorulur.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözüne bakmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, günaha gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalettir.

Rüyada yan gözle bakmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments