Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözle bakmak

Rüyada tek gözle bakmak

Rüyada tek gözle bakmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, evini ve ailesini unutacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözle bakmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada tek gözle bakmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözlü hayvan görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, evi yoksa ev alacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü bebek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü kör görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, istediği arabaya bineceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözlü dev görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü köpek görmek rahat bir dönem yaşanacağına, gelir elde edeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalettir.

Rüyada tek gözü görmemek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments