Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin elini öpmek

Rüyada bir kişinin elini öpmek

Rüyada bir kişinin elini öpmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, hayatının zorlaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek maddi açıdan dibe vurulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek namaz kılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, büyük bir projeye girileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin elini öpmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments