Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş okşamak

Rüyada baş okşamak

Rüyada baş okşamak yönetici makamına oturacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada baş okşamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada atın başını okşamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğun başını okşamak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kedinin başını okşamak borçların hafifleyeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada başı okşamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada köpek başını okşamak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada köpek başı okşamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments