Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek başını okşamak

Rüyada köpek başını okşamak

Rüyada köpek başını okşamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, prestij sahibi olunacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek başını okşamak gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada köpek başı okşamak rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek başını okşamak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin başını okşamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulur.

Rüyada yetim başı okşamak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada atın başını okşamak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin başını okşadığını görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada baş okşamak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün başını okşamak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments