Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyun içinde yürümek

Rüyada akarsuyun içinde yürümek

Rüyada akarsuyun içinde yürümek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyüleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yürümek hayallerinin söneceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, adını işiyle duyuracağına delalettir.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yeni planlar yapacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada akarsuyun içinde olmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments