Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde akarsu görmek

Rüyada evin içinde akarsu görmek

Rüyada evin içinde akarsu görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde akarsu gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Rüyada evin içinde akarsu görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işsizseniz işe gireceğinize delalettir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hata yapılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde olmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, işlerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, düzenin bozulacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulur.

Rüyada akarsu içinde balık görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yürümek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments