Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu üzerinde yürümek

Rüyada akarsu üzerinde yürümek

Rüyada akarsu üzerinde yürümek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada akarsu içinde yürümek onlarla gönül birliği edeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada akarsuda yürümek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Rüyada akarsuda boğulmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuya atlamak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kötü günleri geride bırakacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada köpüklü akarsu görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zenginliğe kavuşulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada akarsudan su doldurmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments