Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyun içinden geçmek

Rüyada akarsuyun içinden geçmek

Rüyada akarsuyun içinden geçmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsudan geçmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek her kararlarında onların arkasında olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, acı veren durumların vuku bulacağına rivayet eder.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek büyük bir gelir toplayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek borçlarının kalmayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Rüyada akarsu içinde yürümek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments