Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyun içinde olmak

Rüyada akarsuyun içinde olmak

Rüyada akarsuyun içinde olmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalettir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulur.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde olmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada akarsu içinde yürümek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments