Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu içinde yürümek

Rüyada akarsu içinde yürümek

Rüyada akarsu içinde yürümek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, kötü düşmana, hanesindeki rızkın da artacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada akarsu içinde yürümek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda yürümek insanlara küsüleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde akarsu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, tazeleneceğine delalettir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek tartışma yaşayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments