Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu içinde yılan görmek

Rüyada akarsu içinde yılan görmek

Rüyada akarsu içinde yılan görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada akarsu içinde yılan gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsu içinde yürümek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, huzurunun yerine geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde görmek kazancının helal para olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde olmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsu içinde balık görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments