Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek dualarına karşılık alacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, elinin darlık görmeyeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok farklı bir kişi olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments