Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği sigara içerken gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sigara içen erkek görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek hayatını ailesine adayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette sigara icmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını sigara içtiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments