Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sorunların sürekli artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, insanları kandıracağına delalettir.

Rüyada birini sigara içerken görmek işlerinden feragat edeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, müjdeli haberler alınacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments