Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette sigara icmek

Rüyada tuvalette sigara icmek

Rüyada tuvalette sigara icmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işarettir.

Rüyada tuvalette sigara icmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada tuvalette sigara icmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı birini sigara içerken görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, zorluklarının kalmayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, esenliğe kavuşulacağına, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, rakiplerine yenileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada ölen birini sigara içerken görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments