Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek önemli bir makama terfi alacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sigara içen erkek görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sigara içtiğini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sigara içen bayan görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içerken yakalamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içmeye çalışmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sigara içmeye başlamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments