Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek eşinden yana huzurlu olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak güzel bir evlilik yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, başarıya giden yollarını açacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada annesini sigara içerken görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada anneni sigara içerken görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments